Búcsú Christmas Party

Közeledik az év vége és az adventi időszak, ezért egy különleges Christmas Party szervezésébe kezdtünk. 2014. november 26-án (szerdán) a RaM Colosseum színházterme exkluzív bálteremmé alakul át, hogy helyet adjon Búcsú Christmas Partynknak. Ezen az estén Regőci Attila egy fontos bejelentéssel készül, ezért az elmúlt 25 évének legfontosabb szereplői, legközelebbi barátai és üzleti partnerei kaptak meghívást az eseményre.

Érdemes időben érkezni, mert kedves vendégeink megtekinthetik a nemrég nyílt Rockmúzeum relikviáit.

A vacsorát követően az ExperiDance Production az Exclusive Montage-t, Román Sándor koreográfiáját mutatja be és az est további meglepetéseket is tartogat! Az est háziasszonya Molnár Andrea lesz.

Ez az est sem telhet el jótékony adománygyűjtés nélkül. A tombolasorsolás és borárverés összegét ez alkalommal a Gézengúz Alapítványnak ajánljuk fel, akiknek missziójuk a születés körüli időszakban kialakuló vagy veleszületetten sérült csecsemők és kisgyerekek gyógyítása és rehabilitációja, ami igazi esélyt ad az érintett kisbabáknak. Mert van, aki Gézengúznak születik és van, aki azzá válik!

A rendezvény zártkörű! Csak a regisztrált vendégeinket tudjuk beengedni!

Christmas Party