Búcsú Christmas Party Beszámoló
Köszönjük minden egyes résztvevőnek, hogy velünk ünnepeltek az idei megismételhetetlen Christmas Partynkon.
2014_CHP-002.jpg

Az estély középpontjában, az elmúlt 25 év munkásságát búcsúztató Attila állt, aki az életének legfontosabb szereplőivel, barátaival, üzleti partnereivel együtt ünnepelt. Miniszterek, politikusok, sztármenedzserek, olimpiai bajnokok, színészek, művészek, sportolók, közel 250-en vettek részt a varázslatos party-n. Ennek alkalmából felsorolhatatlan sok meglepetéssel lepték meg őt. Ezek között kiemelkedett egy rövidfilm összeállítás, ami Attila legemlékezetesebb pillanatait foglalta össze.

A RaM Colosseumban tartott partyn az ExperiDance Production az Exclusive Montage-t, Román Sándor koreográfiájával bűvölte el ez estélyen résztvevőket. A varázslatos show keretében olyan tánc produkciókat láthattunk, amiktől a résztvevők szava is elállt. Az este további részében borárveréssel és tombolasorsolással szórakoztattuk a vendégeket, melynek bevételét a Gézengúz Alapítványnak ajánlottuk fel.

A kitűnő vacsora mellett, a Dúzsi Pincészet kényeztetett minket fantasztikus boraival. Ezt pedig Lajsz András koktélkülönlegességei egészítette ki. A hajnalig tartó buli hangulatról pedig DJ Radnai gondoskodott. Az est háziasszonya Molnár Andrea volt.

A rendezvényen készült fotókat a képre kattintva tekinthetik meg, a meglepetés rövidfilmet a lap alján találjátok.

 

Kellemes ünnepeket Kívánunk!