Búcsú egy igaz baráttól

700 km, 18 állomás, 2 csodaszép szálloda, 2 emlékezetes buli és 75 kiváló páros! Ez volt számokban az idei rallye! Egy hónappal a rendezvény után, sok-sok pozitív visszajelzéssel a hátunk mögött elmondhatjuk, hogy a XVIII. Magyar Borok Útja Rallye rendkívül jó, felhőtlen hangulatban és balesetmentesen telt.

A fogadó állomások kedves vendéglátása, a finom falatok, a kiváló borok és pálinkák, a remek zenészek, a kellemes időjárás és a játékos feladatok mind-mind hozzájárultak ehhez.

Sok változást hozott ez az év, de az eddigi visszajelzéseitek alapján úgy tűnik, sikeresek voltak az újításaink, mint a 3 fős indulási lehetőség és a 2. estére előrehozott díjátadó. A rendezvény sikerességét és elismertségét tükrözi, hogy idén rekord számú megjelenést hozott a rendezvény a médiában. 52 televíziós, 58 újság cikk, 5 rádió interjú és több, mint 170 online megjelenés az idei év mérlege.

Mint a rendezvény kizárólagos tulajdonosa, a díjátadó után utaltam rá, reménykedem benne, hogy jövőre is meg tudom rendezni a versenyt és bízom benne, hogy ez így is lesz!  Terveink között ismét több újítás szerepel, viszont ez alkalommal is szeretnénk kikérni a véleményeteket az idei Rallye-ról, meghallgatni ötleteiteket, véleményeteket, ezért ismét összeállítunk egy kérdőívet, amelynek kitöltésével nagyban hozzá tudtok járulni a jövő évi rendezvény sikeréhez! Az idei versenyzők az itt látható kérdőívet tölthetik ki, korábbi versenyzőink vagy új érdeklődők ezt a kérdőívet tölthetik ki, melyet ezúton is nagyon köszönünk!

 

Most pedig kérlek, engedjétek meg, hogy megosszak Veletek egy számomra nagyon meglepő és fájdalmas tényt!

Volt nekem egy segítő csapatom, akikkel 18 évig sikeresen szerveztük meg a Magyar Borok Útja Rallyet és 7 évig a Coop Rallyet. Ez a csapat most hátba támadott! Ugyanis 7 év után idén engem nem kértek fel a Coop Rallye megrendezésére annak ellenére, hogy a Coop részéről előzetesen több szóbeli ígéretet is kaptam erre vonatkozóan. A sikeresen lebonyolított 7 verseny okán értetlenül álltunk eddigi segítőimmel a döntés előtt, és Ők is biztosítottak arról, hogy szintén nem értik a Coop Rallye körül kialakult helyzetet

Ennek ellenére a médián keresztül kellett értesülnöm arról, hogy Ők mégis ott vannak a versenyen és végzik a sportszakmai lebonyolítást. Közös munkáinkat és sikereinket elfelejtve, engem kijátszva és megvezetve vállalták el a Coop Rallye megrendezését, amit előzetesen tagadtak. Ezért is állok értetlenül a helyzet előtt, hiszen az évek alatt én is sokszor cserélhettem volna le Őket, hiszen minden évben több cég jelentkezett, akik kedvezőbb áron és jobb feltételekkel szervezték volna meg a versenyt, de én mindig kitartottam mellettük. Tettem ezt azért, mert nekem sokat jelentett a mögöttünk álló évtizedes barátság! Úgy tűnik, ezzel egyedül maradtam…

A legfontosabb újítás tehát az lesz, hogy 18 év után elbúcsúzok a Rallye egyik ikonikus alakjától és csapatától, és egy új sportszakmai gárdával, új lendülettel és ötletekkel szervezzük a jövő évi versenyt! Bízom benne, hogy megértitek döntésemet!

Budapest, 2013. október 1.

MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM Barátsággal:

MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM Regőci Attila