Élmény, felelősséggel

Nemcsak a hazai járműipar fejlesztésének elkötelezett híve, hanem a közlekedésbiztonság területén is komoly szerepet vállal Knezsik István, az Autós Nagykoalíció elnöke. Sokat hangoztatott jelmondata kiválóan szemlélteti baleset-megelőzési törekvéseit: „Aki reggel elindul, az este egészségben haza is érjen!”


Résztvevőként évek óta ott van az autós Magyar Borok Útja Rallye mezőnyében, és bár személy szerint inkább a négykerekűekre esküszik, ő lett a boldog tulajdonosa az első itthon forgalomba helyezett jubileumi Vespáknak (rögtön kettőre is szert tett). A járműiparban betöltött kulcsszereplőként kiemelten fontosnak tartja a motoros társadalom biztonságos közlekedését is, ezért egyesületi tagtársaival az Autós Nagykoalíción belül tavaly létrehozta a Motoros Tagozatot.

Knezsik István is ott lesz az I. Motoros Borok Útja Rallye-n

Az I. Motoros Borok Útja Rallye résztvevőinek nemcsak a verseny idejére javasolja, hogy „Szeressük és tiszteljük egymást, a közlekedés többi résztvevőjét, és tartsuk be azokat a szabályokat, melyek saját magunk és mások érdekében is fontosak! Csodálatosak a magyar tájak és azok az útvonalak, ahova ezek a versenyek eljutnak, nekünk az a dolgunk, hogy ezt felelősségteljesen élvezzük, így mindannyiunk számára élmény lesz ez a néhány nap. Bízom benne, hogy a Motoros Borok Útja Rallye-val is olyan hagyományt tudunk teremteni, mint a tavaly huszadik születésnapját ünneplő autós társával.”