Game, set, match, XIX. Regő Páros Teniszkupa!

Közel egy hét múlva ismét pályára léphetnek a tenisz szerelmesei az 1997 óta minden évben megrendezésre kerülő Regő Páros Teniszkupán, ahol a politikai, gazdasági, média és sportélet ismert egyéniségei mérhetik össze tudásaikat. Célunk, hogy a kellemes időtöltéssel egybekötött sportolás hozzájáruljon a társadalmi párbeszéd elősegítéséhez, a személyes kapcsolatok kiépítéséhez, a szabadidő aktív eltöltéséhez. A rendezvény baráti jellegét tükrözi, hogy a teniszezők között mindkét oldal képviselteti magát, félretéve az egymással szembeni politikai nézeteiket.

Ezúttal, május 30-án, remélhetőleg egy napsütéses szombaton, a Park Teniszklubban (1114 Budapest, Bartók Béla út 63-65.) 8:45-től várunk Benneteket egy ünnepélyes megnyitóval, majd kezdődhetnek a barátságos hangulatú teniszmérkőzések. Hamarosan megtelik a főtáblánk, úgyhogy aki eddig nem jelzett vissza nekünk részvételi szándékáról, kérjük, mihamarabb tegye meg, mert hamarosan sorsolunk! A jövő hét folyamán pedig egy regisztrációs napot tartunk, melyről nemsokára tájékoztatjuk versenyzőinket.

Az egész napos versengést 20:00-tól egy díjátadó ünnepség követi a Danubius Grand Hotel Margitsziget gyönyörű Széchenyi termében. Az est során svédasztalos vacsorával és exkluzív fellépőkkel szeretnénk elkápráztatni Titeket. Többek között sztárvendégeink soraiban köszönthetjük majd a gyönyörű, nemzetközi karriert befutott, Megasztár egyik győztesét, a humor nagy ágyúit, a koktélkirályt, valamint a fergeteges hangulatot biztosító zenekarunkat és zenelovasunkat, kiknek nevük legyen még mindig meglepetés.

Természetesen nem maradhat el a gálavacsora folyamán a hagyománnyá vált tombolasorsolásunk, ahol Wellness hétvégéket, értékes vacsora utalványokat, ajándékcsomagokat és még sok értékes nyereményeket sorsolunk ki, illetve a nagyszabású borárverésünk, melyből befolyt összeget jótékony célra fordítunk.

Gyertek, játszunk és szórakozzunk ismét együtt!