Kis Karácsony - nagy Karácsonyi Party
A nagy karácsonyi forgatagot, és Rallye-s attitűdünkből adódóan mindenki mást is beelőzve november 27-én rendeztük meg VIP Christmas Partynkat. Az esten részt vettek a Magyar Borok Útja Rallye kiemelt támogatói és szereplői, teniszversenyeink csillagai, prominens barátaink és üzleti partnereink. Az est borait Fritz József barátunk biztosította, a vacsoráról ezúttal is a Vigadó sztárséfeik gondoskodtak. Háziasszonyunk, Kisó, nemcsak a hangjával ragyogta be az ünnepi estét, a koktélpultban pedig az ország legjobbja, Lajsz András keverte a koktélokat.
2015 Karacsonyi Party 076.jpg


Nagy sikerű rendezvényekben gazdag évet tudhatunk magunk mögött, ezért méltán büszkén és örömmel láttuk vendégül barátainkat és üzleti partnereinket a Christmas Party elnevezésű évzáró rendezvényünkön. Az ünnepélyes és barátian vidám hangulatban töltött estre azok kaptak meghívást, akik nélkül nem lehettek volna ilyen sikeresek és színvonalasak a Regő Kft. idei rendezvényei. A szám szerint 10 borvacsora és sajtóklub, 2 társasági teniszverseny mellett a jubileumi, XX. Magyar Borok Útja Rallye tette igazán emlékezetessé az idei évet. Exkluzív körülmények között mondtunk tehát köszönetet mindenkinek, aki velünk együttműködve, együtt gondolkodva, együtt küzdve és együtt örülve segítette egész éves munkánkat, törekvéseinket és erőfeszítéseinket.

Megay Róbert Péter tulajdonos

Megay Róbert Pétert, a Regő Kft. új tulajdonosa köszöntőjében név szerint is felsorolta azon partnereinket, akik hozzájárultak rendezvényeink kiemelkedő színvonalához, megköszönve nekik az egész éves eredményes együttműködésüket. Ezt követően bemutatta a 2016-os esztendő tervezett – ezen belül az első félév már konkrétan kialakult – izgalmas és élményekben gazdagnak ígérkező programját. Szót ejtett olyan újdonságokról, mint például a jövőre első alkalommal induló Motoros Borok Útja Rallye, vagy éppen a 10 alkalmas borvacsora sorozatra megváltható, átruházható, elszámolható bérlet. Róbert végül arra biztatta a jelenlévőket, hogy a jövőben is tartsanak velünk, a Christmas Party-hoz jó szórakozást, a Karácsonyi Ünnepekhez pedig kellemes kikapcsolódást és feltöltődést kívánt.

Christmas Party a Vigadóban

Az est során az összeszokott társaságban ezúttal nemcsak a baráti és üzleti kapcsolatok ápolásáé, hanem a táncé volt a főszerep, melyhez a hangulat megalapozásául Fritz József szekszárdi borász barátunk kiváló borai, valamint Lajsz András koktél különlegességei szolgáltak. Lajsz András meglepetés produkciója és a kiváló vacsora után a színpadot a szívünkhöz és ízlésünkhöz közel álló formáció, a Midlife Crisis foglalta el. A Radnai Péter barátunk vezetésével, tévés kollégái közreműködésével alapított igazi örömzenekar fergeteges hangulatot csempészett a Vigadó falai közé, olyannyira, hogy a Magyar Borok Útja Rallye alapítója és örökös tiszteletbeli elnöke, Regőci Attila mikrofont ragadva együtt énekelte a zenekarral és a vendégekkel a legnagyobb slágereket, majd táncra perdültünk, és hajnalig folytattuk a mulatozást.

Christmas Party a Vigadóban

Természetesen ezúttal sem maradhatott el az ünnepeltek felköszöntése, valamint a már hagyománnyá vált tombolasorsolás, ahol a partnereink által felajánlott értékes ajándékok találtak gazdára, így többek között egy wellness hétvége, vacsora utalvány, élménymotorozás, családi Csabai Kolbászfesztivál bérlet, biztonsági szolgáltatások és berendezések, könyvelési csomag és székhelyszolgáltatás, és további értékes nyeremények.

Christmas Party a Vigadóban

Minden kedves Barátunknak, meglévő és leendő üzleti Partnerünknek kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Esztendőt kívánunk! Találkozzunk a jövő évi programjainkon, elsőként a január 14-én tartandó Bodri Borvacsorán!