Napsütéses XIX. Regő Páros Teniszkupa

Május 30-án, egy csodás, napsütéses szombati napon ismét egy felejthetetlen napot tölthettünk el a tenisz szerelmeseivel a XIX. Regő Páros Teniszkupán, ahol a politikai, gazdasági, média és sportélet ismert egyéniségei mérhették össze tudásaikat.

Regotenisz2015_01.jpg

8 pályán 32 páros versengett egymással, kizárólag baráti hangulatban. Nagyon szoros mérkőzések voltak, kiegyenlített volt a mezőny. A csoportmérkőzések után egyenes kieséses, 16-os táblán folytatódtak a mérkőzések. Az egyenes ágon döntőbe be nem került játékosok a vigaszágon mérethették meg magukat újra.

Dr. Stumpf István alkotmánybíró, a korábbi versenyek állandó játékosa ez alkalommal fővédnöki tisztséget töltött be. A rendezvény háziasszonya Szabó Dóra  Miss Earth Hungary 2011, a versenyigazgató Kiss András volt.

A döntőt idén is Regőci Attila – Gyabronka Bence és Justin István – Nagyiványi Tamás párosok vívták, csak úgy, mint az elmúlt 2 évben. Mindenki nagy izgalommal várta a mérkőzést eredményét, mely váratlan fordulatokkal teli volt. A meccs első felében Regőciék nagy fölénnyel vezettek, majd hirtelen a tavalyi év nyertes párosa erőre kapott, és hosszas, izgalmas labdamenetekkel megnyerték a meccset. Ezzel együtt ismét, immáron 3. alkalommal a XIX. Regő Páros Teniszkupa győzelmi címét és Vándorserlegét is megszerezték.

További eredményeink:

Egyenes ág:

I. helyezett:                       Justin István - Nagyiványi Tamás

II. helyezett:                      Regőci Attila - Gyabronka Bence

III. helyezettek:                 Magyar Attila - Boros Attila, Koczka Csaba - Kovács Károly

Vígasz ág:

I. helyezett:                       Dr. Fejes Zoltán - Sallai Sándor

II. helyezett:                      Stolpa András - Róna Gábor

III. helyezettek:                 Nagy Csilla - Kiss András, Fazakas Gergő - Hájos László

A versenyzők az egész napos sportolás mellett különleges pálinka és Csabai kolbász kóstolás, valamint játékos „bor illataroma” felismerés részesei lehettek.

Az egész napos versengést a jótékonysági díjátadó gála követte, ahol többek között a 2012-es Megasztár 6 győztese, Radics Gigi, a humor nagyágyúi, az Irigy Hónaljmirigy, a koktélkirály Lajsz András, a Midlife Crisis és Dj Radnai szórakoztatta a vendégeket.

A tombolasorsolás és borárverés bevételét a Magyar-Afrika Társaság számára ajánlottuk fel.

Gratulálunk a helyezetteknek és minden résztvevőnek! Bízunk benne, hogy jövőre újra találkozunk!