Sztármenedzser válogatott az idei győztes

Pont Valentin napjára esett a XVII. Valentin-napi Páros Teniszversenyünk, ahol rendkívüli hangulat uralkodott. Napközben a játékosok nagy harcot vívtak a teniszpályán, az esti a díjátadó gálán pedig a tánc parketten mutatták meg, ki mit tud!

ValentinT2015_01.JPG

A szombat napközbeni XVII. Valentin-napi Páros Teniszversenyt hatalmas érdeklődés övezte. A sajtó jeles képviselői mellett sokan jöttek ki nézőként és szurkoltak a játékosoknak.

A mérkőzések jó ütemben, fegyelmezetten zajlottak, a játékosok kiválóan együttműködtek a versenybírókkal. Jó hangulatban és kötetlen beszélgetések mellett zajlott a játék. Amíg a játékosok a teniszpályán mindent megtettek azért, hogy az ellenfelüket legyőzzék, addig a játszmák közötti szünetben a „Szeressük egymást gyerekek” jeligének megfelelően mindenki a legnagyobb előzékenységgel és segítőkészséggel fordult az ellenfél játékosi felé.

A mérkőzéseket rögtön egy rangadó nyitotta meg, ami az Újságírók és barátai és a Politikus válogatott között zajlott. Ebből a versenyből az Újságírók és barátai kerültek ki győztesen egy nagyon szoros 5-4- es eredmény után.

A 3. forduló megkezdése előtt nem lehetett még tudni, ki állhat a dobogó legfelső fokára, az Újságírók és barátaik válogatottja vagy a Sztármenedzserek válogatottja. A záró mérkőzés nagy izgalmakat tartogatott, mert itt dőlt el, ki is lesz a 2015-ös év bajnoka, mivel mindkét csapat fej-fej mellett haladt.

Az idei év győztese a Sztármenedzserek válogatottja lett! Ez a csapat magabiztosan haladva mindhárom fordulóban diadalmaskodott, így méltón nyerte el a vándorserleget! Tehát a végeredmény a következőképpen alakult:


I. Helyezett: Sztármenedzserek válogatott

II. Helyezett: Újságírók és barátai válogatott

III. Helyezett: Művész – sportoló válogatott

IV. Helyezett: Politikus válogatott


Az idei versenyen a teniszezők között köszönthettük többek között: Dr. Pintér Sándor belügyminisztert, Dr. Fazakas Szabolcs Európai Számvevőszék tagját, Temesvári Andreát,  Roland Garros nyertes, hatszoros Európa-bajnok teniszezőt, Kapros Anikót és Marosi Katalint, többszörös magyar bajnok teniszezőket, Szabó Bencét, kétszeres olimpiai bajnok kardvívót, MOB főtitkárt, Nébald Györgyöt, olimpiai bajnok kardvívót, Hajas László mesterfodrászt, Nagy Antal, Sallai Sándor, Sebők Vilmos válogatott labdarúgókat valamint Rakonczai Viktor, St. Martin és Szikora Róbert zenészeket.

Az egész napos teniszversenyt követte a díjátadó gála, ami a Danubius Health Spa Resort Margitsziget, Platán étteremében került megrendezésre. Ezen az estélyen több mint 150 vendég ünnepelte a győztes Sztármenedzser válogatott csapatát, ahol három előadóművész is fokozta a hangulatot.

A vacsora után először Lajsz Andrást köszönthettük, aki nem csak isteni koktéljaival kényeztette a résztvevőket, hanem humoros koktél show-jával és ének produkciójával emelte az est hangulatát.

Majd komolyabb vizekre evezünk. Farkas Lívia Londonból utazott haza, aki csodálatos hangjával kápráztatta el a résztvevőket. Tóth Sámuel Csaba zongorakísérete mellett énekelt el többek között egy részletet Vincze Zsigmond, A Hamburgi menyasszony című operettjéből a „Szép vagy, gyönyörű vagy Magyarország”-ot.

Sokszínű program utolsó fellépője a negyedik Megasztár-sorozat győztese, a 2008-as "Év Hangja" Király Viktort volt, aki egy könnyed bárhangulatot teremtett és különösen a hölgyek körében aratott nagy sikert.

A támogatóknak köszönhetően ismét értékes tombolaajándékok találtak gazdára. Ez alkalommal a befolyt összeget a Magyar Afrika Társaság számára ajánljuk fel. A Magyar Afrika Társaság nemzetközi segélyezéssel és fejlesztéssel foglalkoznak. Afrikában halmozottan hátrányos helyzetű társadalmi csoportok, kisebbségek számára hosszú távú megoldást nyújtó támogatási programokat szerveznek, és mi ezt a missziójukat kívánjuk támogatni.

A rendezvény háziasszonya Szabó Dóra  Miss Earth Hungary 2011 volt, a versenyigazgató Kiss András, versenybírói tisztséget Nagy Tamás töltötte be. Köszönjük munkájukat, valamint köszönjük minden kedves résztvevőnek, hogy megtisztelte a rendezvényt napközben illetve este.

Itt szeretnénk felhívni minden kedves teniszező figyelmét, hogy 2015. május 30-án, a XIX. Regő-Teniszkupán újra találkozhatunk! Az itt látható elérhetőségek egyikén várjuk a jelentkezéseket!