Tavasz, napsütés, XIX. Regő Páros Teniszkupa!

Tizenkilencedik alkalommal mérhetik össze tenisztudásukat versenyzőink, azaz a politikai-, gazdasági-, média-, és sportélet valamint a művészvilág ismert egyéniségei. Végre közeledik a tavasz, ami nem jelent mást a tenisz szerelmeseinek, minthogy újra a szabadban, a friss levőn űzhetik egyik kedvenc sportunkat.

 

Az idei évben, minthogy azt már sokan tudjátok, május 30-án, szombaton rendezzük meg a XIX. Regő Páros Teniszkupát. Ám ezúttal egy új egyesület ad otthont a várva várt sporteseményünknek. Ez alakommal a Park Teniszklub (1114 Budapest, Bartók Béla út 63-65.) biztosítja a helyszínt a napközbeni teniszmérkőzéseknek. A verseny hivatalos megnyitóját 8:45-kor tarjuk, majd a mérkőzések 9 órától kezdődnek és előreláthatólag 15 óráig tartanak.

8 pályán 32 páros verseng majd a végső győzelemért. Versenyzőink között üdvözölhetjük (a teljesség igénye nélkül) Dr. Pintér Sándor belügyminisztert, Dr. Fazakas Szabolcs Európai Számvevőszék tagját, Rieb Györgyöt, a NetMoto Kft. ügyvezető igazgatóját, Érsek-Csanádi Lászlót, a Porsche Hungaria általános igazgatóját, Üsztöke Botondot, a Hotel Karos Spa vezérigazgatóját. Nevezni már csak pár szabad helyre lehet, ezért szeretnénk kérni minden olyan meghívottat, aki még nem jelezte felénk részvételi szándékát, mihamarabb tegye meg. Nehogy lemaradjatok!

A jó hangulat mellett a teniszpályán ebédet biztosítunk, valamint különleges sör, bor, pálinka és kolbászbemutatóval készülünk Nektek.

Az egész napos versenyt a díjátadó ünnepség követi, mely 20 órakor kezdődik a Danubius Grand Hotel Margitsziget gyönyörű Széchenyi termében. Az est során svédasztalos vacsorával és exkluzív programokkal várunk Benneteket. Lenyűgöző szépségű háziasszonyunk és a különleges fellépőink emelik majd az est fényét, de egyelőre kilétük maradjon még meglepetés. Csak egyet ígérhetünk, csalódni nem fogtok!