Valentin-napi Páros Teniszverseny végeredménye
Nagyszerű hangulatban fejeződött be a 16. alkalommal megrendezett Valentin-napi Páros Teniszverseny. Az idei évben megújuló Tabáni Tenisz Centerben soha ilyen erős mezőny még nem láttunk, 32 páros küzdött a győzelemért.
2-VT_2014_18.JPG

A dobogóról éppen csak lecsúszott a Megay Róbert Péter által vezetett Sztármenedzser válogatott. Sokat meglepetésére a tavalyi győztes Politikus válogatott idén csak a harmadik helyet szerezte meg, pedig a válogatottat erősítette Pintér Sándor belügyminiszter, Stumpf István alkotmánybíró, Fazakas Szabolcs EU képviselő, Temesvári Andrea,  Roland Garros nyertes, hatszoros Európa-bajnok teniszező is.

Meglepő módon az eddig nyolcszoros győztes Újságíró válogatott teljesítménye csak a második helyre volt elég. Az idei győztes a verseny 15 éves múltja során eddig csupán egyszer állhatott a dobogó felső fokára. Látványos szettekkel a győzelmet ez alkalommal a Művész- Sportolók válogatottja szerezte meg, Hajas László csapatkapitány vezetésével. Így ők vihetik haza azt a vándorserleget, melyet utoljára 2011-ben emelhettek a magasba. Talán nem véletlen a siker, hiszen idén a csapatot olyan kiváló sportolók erősítették, mint Balogh Gábor, kétszeres világbajnok öttusázó, Szabó Bence és Nébald György, olimpiai bajnok kardvívók, Dzurják József, Kenderesi István és Sebők Vilmos legendás labdarúgók. A nap rangadóját a Kapros Anikó – Regőci Attila páros nyerte a Temesvári Andrea Pintér Sándor kettőse ellen.

A torna a jó hangulat és a baráti találkozók színhelye. Délelőtt a pályán mindenki nyerni akar, de a legkiélezettebb csatákat követően este a fehér asztalnál sportszerűen gratulálnak egymásnak az ellenfelek. A vacsorát az ünnepélyes díjátadó követte, majd fellépők és jótékonysági tombolasorsolás várta a vendégeket, melyet az Afrikai – Magyar Egyesületnek ajánlottak fel.

A verseny fővédnökének György István városüzemeltetésért felelős főpolgármester-helyettest kérték fel, a versenyigazgatói posztot ez évben is Markovits László, kétszeres országos bajnok, a Vasas SC elnöke töltötte be. A versenybíró Kiss András és Nagy Tamás, rendezvény háziasszonya Konkoly Ági Miss Universe Hungary 2012 volt.

 

Tekintsék meg rövid összefoglalónkat a rendezvényről: