XIX. Regő Páros Teniszkupára fel!

Már nagy előkészületek zajlanak a XIX. Regő Páros Teniszverseny körül.  Különleges fellépőkkel és minden idők leglátványosabb műsorával készülünk a 2015. május 30-i egész napos rendezvényen részt vevők számára.

Regotenisz2014-01.jpg


A nevezők száma napról napra növekszik, már 27 pár jelezte felénk részvételi szándékát. A versenyen összesen csak 32 páros szállhat versenybe a győzelemért. Ezért szeretnénk kérni minden olyan meghívottat, aki még nem jelezte felénk részvételi szándékát, az ne halogassa tovább!

Már a versenyzők között köszönthetjük: Dr. Pintér Sándor belügyminisztert, Dr. Fazakas Szabolcs Európai Számvevőszék tagját, Rieb Györgyöt, a NetMoto Kft. ügyvezető igazgatóját, Érsek-Csanádi Lászlót, a Porsche Hungaria általános igazgatóját, Kenderesi István, Nagy Antal, Sallai Sándor, Sebők Vilmos egykori válogatott labdarúgókat, valamint Rakonczai Viktor, St. Martin zenészeket, Üsztöke Botondot, a Hotel Karos Spa vezérigazgatóját és Hajas László mesterfodrászt.

Az idei díjátadó gála helyszíne is tovább fogja emelni ennek az eseménynek az egyedülálló hangulatát. Nagy titkot árulunk most el! Ez a varázslatos estély a gyönyörű környezetben lévő margitszigeti Danubius Grand Hotel Széchenyi termében kerül majd megrendezésre. A résztvevőket kivételes fellépők fogják szórakoztatni az este folyamán, de személyük még maradjon egyelőre titokban.

Nagy választás előtt is állunk még. Az öt legnagyobb és leghíresebb budapesti teniszklubtól kaptunk felkérést, hogy tartsuk a Regő-Kupa sorozatunk 19. állomását náluk. Ezért a tenisz helyszínéről még pontos információt nem tudunk adni a jelentkezőknek, de ne aggódjatok, erről a közeljövőben döntés születik és mindenkit értesítünk.

Továbbá nehéz helyzetben van a szervezőbizottság, mert a háziasszony személyével kapcsolatban is döntést kell hozniuk minél előbb. Eddig több mint egy tucat elbűvölő hölgy jelentkezett ennek a szerepkörnek a betöltésére. Izgatottan várjuk, ki lesz a befutó, aki elvarázsolja magabiztosságával, talpraesettségével és kedvességével a döntéshozók szívét.

Mi az, amit tartogatunk még az estére?!  Sok meglepetés közül egyet még elárulhatunk; lesz egy meglepetés szponzorunk, aki most mutatkozik be először a támogatóink között és ő rengeteg izgalmas újítással, ötlettel készül már most a versenyre.

További információért és jelentkezéssel kapcsolatban kérjük, keressen bennünket az itt látható elérhetőségek valamelyikén!