XVII. Valentin-napi Páros Teniszverseny

Megkezdődöttek a XVII. Valentin napi Páros Teniszverseny előkészületei. Ezen az eseményen az élet különböző területein dolgozók, politikai nézetüktől függetlenül találkoznak és egy barátságos teniszverseny keretében mérkőznek meg egymással.

2-VT_2014_18.JPG

Idén is a tradicionálissá vált négy csapat fog megmérkőzni egymással, 2015. február 14-én, a Tabán Tenisz Center pályáin.

A verseny reggel 9.00-kor kezdődik és előreláthatólag 16 óráig tart. Az egész napos verseny után egy díjátadó gála keretében kerül sor a verseny nyerteseinek kihirdetésére.

Megmérkőző csapatok tagjai is alakulóban vannak már, a csapatkapitányok szervezésével. A négy csapat és az őket irányító csapatkapitányok a következők:

  • Politikusok – Stumpf István
  • Sportolók & Művészek – Hajas László
  • Sztár Managerek – Megay Robert
  • Újságírók – Fehér Zoltán

Az idei esemény is jótékony célt szolgál, így a tombolából, borárverésből befolyó bevétel teljes összegét egy alapítvány részére ajánljuk fel.

A verseny előtt, február 5-én sajtótájékoztatót tartunk, ahol kisorsoljuk mérkőzések sorrendjét.

A sajtó képviselőinek előzetesen akkreditálniuk kell! Amennyiben részt kívánnak venni a sajtótájékoztatón és a versenyen, keressenek minket az itt látható elérhetőségek egyikén!

Jó felkészülést kívánunk a minden kedves résztvevőnek!