Rendezvényeink

Célunk az üzleti kapcsolatok elmélyítése, barátságok kötése és természetesen a felhőtlen szórakozás. Úgy véljük, hogy a sportpályán vagy éppen a 3 napos kikapcsolódás során kellemes programok, játékos vetélkedők által lehet a legkönnyebben javítani a kissé rideg és távolságtartó hazai közélet stílusán. Így nem csoda, hogy a „szeressük egymást!” és a „mindenki tegeződik” alapelvekre épülnek a barátságos megmérettetések.

Partnereinknek szervezett eseményeken kívül több kiemelkedő saját rendezvénysorozattal is büszkélkedhetünk, melyek több mint 15 éves múltra tekintenek vissza. Ide tartozik a Magyar Borok Útja Rallye, a Valentin-napi Páros Teniszverseny, a Páros Teniszverseny és a Christmas Partyk.  2013 elejétől rendszeresen borvacsorákat is szervezünk. Meghívott vendégeink között a politikai, gazdasági, média- és sportélet, valamint a művészvilág ismert egyéniségeivel is találkozhatunk.

A szórakozás mellett rendezvényeink karitatív célt is szolgálnak; a tombola és a különböző árverések összegéből támogattuk már többek között az árvízkárosultakat, a földrengés és a Vörös-iszap katasztrófa áldozatait, nehéz sorsú, beteg gyerekeket, név szerint a teljesség igénye nélkül: Vörös Kereszt, Egészség Hídja Alapítvány, Nap-Ház Alapítvány, Támaszpont Alapítványt, Afrikai – Magyar Egyesületet, VASAS Centenárium Alapítvány, Közéleti Kulturális Alapítvány, Budapesti Közbiztonsági Alapítvány, Villányi Borrend, Barcs Város és Környéke, és még sokan mások.