Borvacsoráink

Hónapról hónapra felkérünk egy kiváló borászt, hogy egy öt fogásos vacsora mellett mutassa be borait.  Csütörtöki vacsoráinknak a főváros egyik kiemelkedően patinás rendezvényhelyszíne, a Pesti Vigadó Étterem ad otthont, ahol Magos Zoltán és Vörös Attila sztár séfek komponálják meg a borsorral harmonizáló fogásokat. Célunk egy olyan rendezvénysorozat létrehozása volt, ahol üzletemberekből álló vendégkörünk rendszeresen találkozhat, mégis változatos ízek, illatok, programok várják őket!

A kellemes kikapcsolódás mellett lehetőséget biztosítunk a baráti és üzleti kapcsolatok építésére és ápolására is. Újdonságként 10 alkalmas borvacsora bérlet váltására is lehetőséget biztosítunk, mely az egyéni részvétel mellett az üzleti partnerek megvendégelésére is ideális. Fontosnak tartjuk, hogy ne csak a borok, hanem a borászok is főszerepet kapjanak. A borászatról, a szőlőről és a kiváló nedűk hátteréről, a borsorról személyesen a borász mond néhány gondolatot, illetve gyakran izgalmas kulisszatitkokat is megtudhatunk a beszélgetések során.

Borvacsora a Pesti Vigadóban

A borvacsorák hagyományos, fine dining, illetve degusztációs ételsorát a borsorhoz tökéletes harmóniában álmodjuk meg, melyről a borász mellett Magos Zoltán és Vörös Attila sztár séfek gondoskodnak. A vacsorák létszáma 80-120 fő körül alakul, és büszkén mondhatjuk, hogy a felhozatal ezen a téren is kiemelkedő: vendégeink között a Magyar Borok Útja Rallye közönsége mellett üzletembereket, cégvezetőket, valamint a képernyőről ismert hírességéket is gyakran köszönthetünk, sőt, nagyon sokan közülük törzsvendégeinkké váltak az elmúlt években.

A 2017. első félévi borvacsoráink tervezett dátuma:

március 23.
április 20.
május 18.
június 15.


Legyen Ön is a Vendégünk, regisztráljon borvacsoráinkra, vagy lepje meg barátait illetve üzleti partnereit Borvacsora Bérlettel!