Borok Útja Teniszkupa

1997 óta évente kerül megrendezésre a politikai, gazdasági, média és sportélet ismert egyéniségeinek részvételével a Páros Teniszkupa. A kellemes időtöltéssel egybekötött sportolás hozzájárul a társadalmi párbeszéd elősegítéséhez, a személyes kapcsolatok kiépítéséhez, egyben mintát ad a szabadidő aktív eltöltéséhez.

A torna a jó hangulat és baráti találkozó színhelye. Délelőtt a pályán mindenki nyerni akar, majd a legkiélezettebb csatákat követően este a fehér asztalnál sportszerűen gratulálnak egymásnak az ellenfelek. A rendezvény baráti jellegét tükrözi, hogy a teniszezők között mindkét oldal képviselteti magát erre a napra, félretéve az egymással szembeni politikai nézeteiket.

Minden év május utolsó hétvégéjén, nyolc pályán körülbelül 32 pár versenyez a végső győzelemért. Az esti vacsorát követő ünnepélyes eredményhirdetés és díjátadás után látványos műsor várja versenyzőket. A borárverésen a legismertebb magyar borászok nedűi kerültek licit alá, a tombolán pedig értékes nyereményeket sorsoltunk ki.

A befolyt összeget jótékony célra ajánljuk fel.