További rendezvényeink

Kiemelt rendezvényeinken kívül nyitottak vagyunk új ötletek felé, akár saját, akár ügyfeleink rendezvényeiről legyen szó, hazánkban vagy külföldön egyaránt. 2012 óta rendszeresen borvacsorát is szervezünk, együtt dolgoztunk már többek között a Demeter Pincészet, a Juhász Testvérek Pincészete, a Konyári Pincészet, a Cezar Pincészet, a Takler Pincészet, Dúzsi Tamás Pincészetének kiváló borait is.

Fontos számunkra, hogy a részvevők megismerjék a borászokat is, ezért lehetőséget biztosítunk nekik, hogy minden tétel előtt ismertessék a borokat. A borok mellé nem mindegy, hogy milyen fogásokat fogyasztunk. A borvacsora öt fogását a borokkal összehangolva állítjuk össze, hogy egy jól felépített, harmonikus vacsorát tudjunk bemutatni. Borvacsora sorozatunk állandó résztvevőinek kedvezve a helyszíneket is változtatjuk, így vendégül látott már minket a Symbol Budapest, a Buddha-Bar Lounge, a Larus Étterem, illetve a Rozmaring Kertvendéglő.

Másik, havonta megrendezésre kerülő rendezvényünk az úgynevezett sajtóklub. Az esten a meghívott előadő és 30-35 főszerkesztő egy vacsora mellett vitatják meg az éppen aktuális gazdasági, pénzügyi és közéleti kérdéseket. Vendégünk volt többek között Balázs László, a Volksbank Zrt. elnök vezérigazgatója, Balogh Sándor, az Afrikai-Magyar Egyesület elnöke, dr. Bencze József, volt országos rendőrfőkapitány, Czakó László, a Protruck Kft. ügyvezető igazgatója, dr. Fazakas Szabolcs,  Európai Parlamenti Képviselő, dr. György István, Városüzemeltetési főpolgármester-helyettes,  Kovács Ferenc, MALÉV volt vezérigazgatója, Molnár Zoltán, a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. általános vezérigazgató-helyettese.

Célunk, hogy a hétköznapokban is egy olyan színvonalas programot biztosítsunk partnereink számára, mely kellemes környezetben, jó társaságban nyújt kikapcsolódást számukra.